Kadagio uogos

Sudedamosios dalys:

Kadagio uogos 100%

Laikymo sąlygos:

Sausoje, vėsioje vietoje.

Kilmės šalis:

Makedonija

Naudojimas:

Kadagių vaisiai naudojami padažams, paukštienai, naminei mėsai, ypač riebiai kiaulienai ir avienai. Juo skaninami rauginami kopūstai, puikų skonį kadagys suteikia burokėlių, raudonųjų kopūstų, ankštinių daržovių patiekalams. Naudojamas konditerijoje, džino, kadaginės degtinės gamyboje, gaminant sirupus. Norint, kad aromatas išsilaikytų kuo ilgiau, kadagį reikia sutrinti prieš pat gaminant. 

1.56 Eur



Nemokamas pristatymas į namus
Užsakymams nuo 30 €
Pagalba renkantis
24/7
Patogus atsiskaitymas
Internetu arba atsiimant