Mairūnas

Sudedamosios dalys:

Mairūnas 100%

Laikymo sąlygos:

Sausoje, vėsioje vietoje.

Kilmės šalis:

Egiptas

Naudojimas:

  • Mairūnas dažnai naudojamas gaminant tokius patiekalus kaip žąsieną, dešras, padažus, bulves, žvėrieną. Kaip ir daugelį prieskonių, mairūnus patartina dėti gaminimo proceso gale, tam, kad būtų išlaikytas stiprus aromatas.
  • Jie tinka ir padažams prie mėsos pagardinti.
  • Mairūnai vartojami marinuojant ar raugiant agurkus, patisonus, pomidorus, kopūstus.
  • Jais galima pakeisti pipirus.
  • Iš tradicinių prieskonių su mairūnais labiausiai dera laurų lapai, juodieji ir kvapieji pipirai.
0,60 Eur



Nemokamas pristatymas į namus
Užsakymams nuo 30 €
Pagalba renkantis
24/7
Patogus atsiskaitymas
Internetu arba atsiimant